avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motiv de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motiv de divort

Sunt casatorita de 2 ani, am un copil de 6 luni si m-am hotarat sa divortez de sotul meu. Nu am un motiv anume, pur si simplu a disparut dragostea (din partea mea) iar el petrecea tot mai mult timp cu prietenii lui decat cu noi. In momentul de fata el nu mai lucreaza (de prin mai 2010),nu are o casa iar eu si copilul nu mai locuim cu el (m-am mutat). Ce motiv as putea trece in cererea de divort? Considerati ca este necesar sa ma reprezinte un avocat? Vreau sa ramana la mine copilul (si cred ca sunt avantajata de faptul ca am un servici si o garsoniera proprietate personala). o sa fie un proces greu?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:44, 24 Ianuarie 2011
Ai incercat sa vorbesti cu el si sa ii explici situatia? poate cadeti de comun acord si iti acorda divortul pentru nepotrivirea de caracter. Probabil si el vrea divortul daca nu mai stati impreuna.
Va trebuie avocat intrucat este posibil sa va fie respins divortul doar ca a disparut dragostea daca aveti si copil.
Daca nu aveti motive de divort procesul poate fi dificil si daca nu divortati din prima veti avea probleme si ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune divort vs partaj complicat o27112008 o27112008 Dilema consta in situatia in care ma aflu si anume iesirea dintr-o casnicie ce dureaza de 14 ani din care a rezultat un copil de 13 ani. Dar cum si in ce ... (vezi toată discuția)
Cum procedez! - divorț după separare de doi ani nissa nissa Suntem despartiti de doi ani,dar nu divorțați Soțul meu trăiește cu altcineva.Intrebarea mea este cum sa procedez daca deschid proces de divorț,dacă am ... (vezi toată discuția)
Metoda divort ContSters61499 ContSters61499 Buna ziua. Sunt casatorita din 2002, in urma casatoriei a rezultat un minor, locuim impreuna inca in apartamentul sotului achizitionat inaintea casatoriei si ... (vezi toată discuția)