avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce inseamna \"Fundatii\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce inseamna "Fundatii"

Buna ziua, am o rugaminte :

Am un raport de expertiza tehnica la o casa in cazul unui partaj.

Iar la elemente constructive am ceva ce nu inteleg prea bine :

- regim de inaltime P+M = parter plus mansarda

- fundatii : nu are = cum adica nu are fundatie?? sau se refera la altceva?

Problema este ca s-a facut contestatie ca nu a luat in calcul si fundatia. Termenul de "Fundatii" la ce se refera? La fundatia casei? Cum poate fi facuta o casa fara fundatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalucan , utilizator 09:46, 25 Ianuarie 2011
Sunt imobile fara fundatii, construite direct. Dar daca Dvs stiti ca imobilul la care faceti referire are fundatie, asteptati rezultatul contestatiei. Succes!
Imobilul este mare, parter+mansarda, nici nu se pune problema sa nu aiba fundatie. Nu stiu cum de a putut mentiona acest lucru, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru casa Ionut D Ionut D Buna ziua. Doresc sa cumpar o casa dar sant probleme in acte. Planul de amplasament corespunde cu ce este in teren( S+P+M+E)dar nu corespunde cu cf si cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)