avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru casa

Buna ziua. Doresc sa cumpar o casa dar sant probleme in acte. Planul de amplasament corespunde cu ce este in teren( S+P+M+E)dar nu corespunde cu cf si cu proiectul casei(S+P+M). Pe o latura difera forma fundatiei. In CF sunt observatii la cap.A cu referire la compartimentarea casei. Ce este de facut deoarece doresc sa cumpar cu credit ipotecar. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut D , utilizator 07:45, 3 Mai 2019
Pai si care-i problema? Nu va da banca acordul sau unde v-ati impotmolit? Fie cumparati asa cum este, fie demarati procedura intrarii in legalitate. Pentru alte raspunsuri, detaliati situatia.
(Presupun ca M = mansarda si E = etaj. S-a construit un etaj peste mansarda?)
S-a construit de la inceput cu regim inaltime S+P+ E+ M fata de S+P +M. Dar are un plan de amplasament recent in care casa este trecuta cu nivel inaltime S+P+E+M. Nu imi dau seama daca este legal sau nu?

trandafir2 a scris:

Pai si care-i problema? Nu va da banca acordul sau unde v-ati impotmolit? Fie cumparati asa cum este, fie demarati procedura intrarii in legalitate. Pentru alte raspunsuri, detaliati situatia.
(Presupun ca M = mansarda si E = etaj. S-a construit un etaj peste mansarda?)

Daca exista diferente intre cadastru si situatia reala,banca refuza dosarul
In conditiile in care faptic s-a executat constructie fara respectarea proiectului initial,proprietarul pentru intrarea in legalitate avea obligatia sa realizeze act aditional la proiectul initial
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
ynocentta, utilizator
Multumesc frumos pentru raspuns.

ynocentta a scris:

Daca exista diferente intre cadastru si situatia reala,banca refuza dosarul
In conditiile in care faptic s-a executat constructie fara respectarea proiectului initial,proprietarul pentru intrarea in legalitate avea obligatia sa realizeze act aditional la proiectul initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare mansarda fara autorizatie, dar declarata la fisc.. smith123 smith123 Buna ziua, In anul 2013 am inceput constructia ununi minibloc (4 apartamente) P+2, autorizatia de constructie a fost emisa pentru P+2 dar si aceasta cu ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate constructie cu nerespectarea autorizatiei mmem mmem Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: 1. am obtinut certificat de urbanism + proiect constructie vizat spre neschimbare 2. am construit \"putin ... (vezi toată discuția)
Casa noua monis monis Am gasit sa cumpar o casa noua, nelocuita, dar dupa ce am cerut planul casei (etaj si parter) am sesizat ca planul initial facut, nu coincide cu ceea ce este ... (vezi toată discuția)