avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CASA NOUA
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CASA NOUA

Am gasit sa cumpar o casa noua, nelocuita, dar dupa ce am cerut planul casei (etaj si parter) am sesizat ca planul initial facut, nu coincide cu ceea ce este pe teren. Este schimbat prin constructie si parterul si etajul, ba mai mult este facuta si o camera la mansarda, iar planul nu prevede mansarda.
Ce ma sfatuiti, as putea avea probleme vreodata cu cei de la Inspectoratul de Stat pentru Constructii sau de la alte institutii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:57, 12 Mai 2015
In conditiile in care realitatea de la fata locului nu corespunde cu situatia din proiect si din evidenta ocpi,evident veti intampina greutati fata de autoritati
Incercati sa solicitati actualului proprietar sa desfasoare demersuri pentru intrare in legalitate,respectiv sa detina formalitati legale pentru modificarile constructive mentionate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Rectificare Iael Iael Eu am cumparat in anul 2006 o casa tip construita in anul 1929. Cand s-a vandut casa de catre constructor in anul 1929 nu s-a facut o descriere exacta in ... (vezi toată discuția)
Cadastru casa Ionut D Ionut D Buna ziua. Doresc sa cumpar o casa dar sant probleme in acte. Planul de amplasament corespunde cu ce este in teren( S+P+M+E)dar nu corespunde cu cf si cu ... (vezi toată discuția)