avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cine are dreptul sa te opreasca si sa te verifice daca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cine are dreptul sa te opreasca si sa te verifice daca ai rovinieta?

buna ziua,
as vrea sa stiu "cine" are dreptul sa te opreasca si sa te verifice daca ai rovinieta?
nu ar trebui sa fie echipaj POLITIE RUTIERA si RAR(sau ceva de genul...)?
nu cred ca doar cei de la POLITIA RUTIERA!!!!!!!!!!!!!
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:25, 25 Ianuarie 2011
politia rutiera are competente generale in privinta verificarilor in trafic, inclusiv existenta rovignetei, asigurarii, inspectiei tehncie periodice, etc. de aceea au si acces la baza de date a CNADNR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine verifica tipul de anvelope cu care este dotat autoturismul? tuvasile tuvasile In legea 161/2011 se precizeaza: [quot]3. La articolul II punctul 1, alineatul (1) al articolului 56 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „Art. ... (vezi toată discuția)
Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)
Cine poate opri un autoturism in trafic? doar politia? BG BG Va rog sa-mi spuneti daca in trafic poti fi oprit de o alta autoritate decat Politia Rutiera! Ex. Jandarmeria, ARR, Armata, etc. Ce se intampla daca nu ... (vezi toată discuția)