avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adresa pentru contestatia MAPN
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adresa pentru contestatia MAPN

va rog cine stie sa-mi spuna si mie exact care e adresa la care trebuia depusa contestatia deciziei de pensionare in cazul MAPN ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:39, 25 Ianuarie 2011
Vedeti [ link extern ] .
Succes!

P.S -sper ca nu am incalcat nici o regula a forumului.
Poate va ajuta cu ceva: [ link extern ]
Multumim pentru informatiile de mai sus. Sunt foarte utile!
Inteleg ca se poate trimite contestatia si prin posta cu confirmare de primire, corect?
Contestatia se poate trimite si prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire,aveti grija a pastra confirmarea, ca fiind una din dovezile in instanta, unde veti depune doar copia confirmarii, avand originalul la d-voastra(pe langa celelalte documente doveditoare de venit sau sporuri, OMM-daca aveti, etc)
Multumesc pentru raspuns!
Ca sa stiu ca nu gandesc gresit, mai intreb:
daca s-a primit decizia pentru pensia micsorata, calculata la salariiile medii, in situatia cand nu s-a facut cerere de recalculare, suntem in drept sa contestam, asa e?

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie pensie militara orhideeaflorina orhideeaflorina Mama mea are pensie militara de urmas. Nu am depus cerere de recalculare pentru ca adeverinta de venit data de Centrul militar era o bataie de joc si am ... (vezi toată discuția)
Adaugarea perioadei lucrate dupa pensionare sorescucostica sorescucostica In data de 28.12.2011 am trimis catre casa de pensii militare un extras cu perioada incare am lucrat respectiv 26.10.2008 pana la 31.11.2011, as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei militare recalculate, diminuat la jumatate cypyk cypyk va rog mult sa ma ajutati cu o indrumare: daca un pensionar militar care a trimis acea adeverinta de venit si i-avenit noua decizie si pensia redusa la ... (vezi toată discuția)