avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reincadrare functionar public 2011
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reincadrare functionar public 2011

FUNCTIONAR PUBLIC REFERENT PRINCIPAL SALARIU 560RON ABSOLVENT FACULTATE ADMINISTRATIE PUBLICA ,DAT EXAMEN CLASA 12.11.2010 INCADRAT CONSILIER ASISTENT PASTRAT ACELASI SALARIU .
CUM VOI FI INCADRAT INCEPAND CU LUNA IANUARIE 2011 ?
Ce spor de vechime aveti si ce salariu brut?
SPOR VECHIME 25%, SALARIU BRUT 700 RONI
Consilier, asistent, clasa salarizare 35, gradatia 5. Noul salariu va fi de 805 RON.
AVANSAREA IN CLASA A AVUT LOC IN LUNA NOIEMBRIE , SI CF. LEGI 330 CARE S-A ABROGAT TREBUIA SA PRIMESC O MARIRE DE PANA LA 5%. DUPA NOUA LEGE PE 2011 AM INTELES CA SE MAJOREAZA CU 15% SALARIUL AVUT LA 31 OCT .2010 , IAR PENTRU PERSONALUL PROMOVAT IN PEIOADA 31 OCT-31 DEC 2010 SALARIZAREA SE FACE LA NIVELUL DE SALARIZARE PENTRU FUNCTII SIMILARE DIN INSTITUTIE
MULTUMESC
Buna eara
Am asteptat un raspuns dar nu l-am primit de la nimeni pe forum.E un subiect la care nu poate sa-mi raspunda nimeni.?.Consaider ca daca am promovat in clasa consilier saistent 3sa fiu incadrat pe grila de salarizare corespunzatooare,nu sa am atributii in plus si nici un ban.Clasa 35 de incadrare nu mi se pare corespunzatoare pentru 2011.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare la promovare functionari publici lenareg lenareg Buna seara, Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare caz concret: - ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Incadrare inspector asistent REDROSEX30 REDROSEX30 Buna seara! Numele meu este Neli si lucrez la o primarie ddin jud. Alba. In vara anulul 2009 am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative ... (vezi toată discuția)