avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... asistent tutelar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

asistent tutelar

buna ziua.am si eu o rugaminte.parintele meu(tatal) a fost pus sub interdictie de fratele meu in 2008.curator a fost numita mama mea.problema este urmatoarea. mama mea s-a imprumutat de la banca in numele tatalui meu fara incuviintarea autoritatii tutelare si fara sa poata justifica cheltuirea banilor.la 2 saptamani dupa ce a facut creditul fratele meu si-a achitat avansul la o garsoniera.as dori sa aflu ce pot face ,daca pot deveni eu tutore si tot ce pot face vizavis de acest caz. va multumesc

Alte discuții în legătură

Bunurile persoanei puse sub interdictie judecatoreasca popescusteli popescusteli doresc sa aflu si eu raspunsul la doua intrebari ,daca se poate. 1.cum se poate partaja bunurile comune intre doi frati(coproprietari pe casa si pamant)dintre ... (vezi toată discuția)
Instrainare imobil. coproprietarul este bolnav de alzheimer. ands1 ands1 Buna ziua! 1.Ne aflam in urmatoarea situatie: Mama sufera de Alzheimer. In primul rand dorim sa deschidem procedura de punere sub interdictie si apoi sa numim ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire Adriana Mardare Adriana Mardare vreau sa stiu cum pot intra in posesia a 25% din valoarea unui apartament dupa decesul mamei mele? mai am un frate cu probleme psihice si pe tatal meu. (vezi toată discuția)