avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de mostenire

vreau sa stiu cum pot intra in posesia a 25% din valoarea unui apartament dupa decesul mamei mele? mai am un frate cu probleme psihice si pe tatal meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:33, 2 August 2012
Dezbatand succesiunea. Trebuie numit un tutore pt fratele dvs care sa I reprezinte interesele . Mostenitori sunt Sotul si dvs si fratele. Fie vindeti insa atentie vanzarea avand in vedere ca unul sin vanzatori va fi pus sub interdictie va trebui autorizatia instantei de tutela pt acest act si se va face exclusiv in interesul celui pus sun interdict. Daca tutore sunteti dvs sau tatal va fi numit un curator pt fratele dvs de autoritatea tutelara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune corina stancu corina stancu tatal meu a murit acum 1 saptamina, mama este diagnosticata cu Alzheimer. actul de deces al tatalui precum si actul de proprietate al apartamentului parintilor ... (vezi toată discuția)
Mama are alzheimer și aș dori să îi un curator (sau tutore) care să aibă grijă de ea și să o moștenească. cine poate fi acea persoană și care este procedura? Ovi60 Ovi60 Buna ziua, O am pe mama cu Alzhaimer destul de avansat. In prezent locuieste in apartamentul ei iar cheltuielile de intretinere precum si o femeie care sta cu ... (vezi toată discuția)
Instrainare imobil. coproprietarul este bolnav de alzheimer. ands1 ands1 Buna ziua! 1.Ne aflam in urmatoarea situatie: Mama sufera de Alzheimer. In primul rand dorim sa deschidem procedura de punere sub interdictie si apoi sa numim ... (vezi toată discuția)