avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale domeniul cel mai general, conform CAEN,, privind ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

domeniul cel mai general, conform CAEN,, privind comertul si intermedierea in comert

As dori sa imi indicati care este cel mai exhaustiv domeniu pe care il pot pune, conform CAEN, pt desfasurarea activitatii de comert si intermediere in comert. Mai exact, care este cel mai general domeniu, astfel incat sa contina cat mai multe subdomenii, "portitze", ca sa ma exprim neacademic?
Avocatul m-a sfatuit sa trecem domeniul principal “Comert cu ridicata al bunurilor de consum” – cod 464 conform CAEN Rev. 2, iar activitatea principala ” Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodaresc (inclusiv articole de papetărie şi rechizite de birou)” – cod 4649 conform CAEN Rev. 2.
O sa comercializez tot ce se poate, de la textile (materie prima) pana la apa minerala etc. Care ar fi cel mai complet cod pentru pricipal? Ce ma sfatuiti? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters52778 , utilizator 12:15, 15 Aprilie 2008
In actul constitutiv veti trece activitatile pe care urmeaza sa le desfasurati, nu domeniul din care fac parte acele activitati.
Deci dintr-un anumit domeniu (de pilda 46, asa cum v-a sfatuit avocatul dvs.) va trebui sa treceti toate activitatile care vi se par relevante, pe care credeti ca le veti desfasura.
Puteti sa cititi chiar dvs. in CAEN care sunt aceste activitati : [ link extern ]
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen agnetie publicitate + comert mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu ceva nelamuriri in legatura cu codurile CAEN, o sa infiintez un SRL-D si astfel sunt limitat la doar 5 grupe de coduri CAEN. Compania ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru alegerea codului caen szilardkesz szilardkesz Buna ziua, Intentionez sa desfasor inca o activitate decat cea principala si nu stiu care cod caen cuprinde aceasta activitate. Intentionez sa cumpar din ... (vezi toată discuția)