avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii inginer service it
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

inginer service it

Scuze. Da exista si o intrebare.Pentru un vechi inginer service IT in ce COD il incadrez acum? Pentru ca eu nu am gasit.Si la ce salariu minim obligatoriu v-a trebui sa aiba
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
elysapo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:39, 15 Aprilie 2008
Exista si o intrebare?

Am gasit si un alt topic: redenumire
"Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie pentru functia de inginer service IT ce corelatie am acum in noul COD pentru ca eu nu am gasit nici una si la ce salariu s-ar incadra."

L-am sters si va rog sa nu adresati de mai multe ori aceeasi intrebare. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, lucrez in sistemul bugetar, in cadrul unei c.a.s. ... silviu.sandu silviu.sandu Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar, in cadrul unei C.A.S. de Sanatate, incadrat ca si consilier superior in cadrul Serviciului Tehnologia Informatiei. Am ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca-salariu lore69 lore69 Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Eu sunt inginer.In cartea de munca sunt trecuta ca inginer si contractul de munca este si el semnat pe post de inginer cu norma ... (vezi toată discuția)