avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate unde pot gasi, pe net, sentinte judecatoresti?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

unde pot gasi, pe net, sentinte judecatoresti?

Va rog sa-mi spuneti pe ce site se pot gasi afisate sentinte judecatoresti. Precizez ca doresc sa stiu rezultatul unei sentinte judecatoresti date de Tribunalul Satu-Mare in data de 24 ianuarie 2011. Cum se poate afla pe net sentinta data fara a se merge la Tribunal ? Va multumesc .:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:44, 25 Ianuarie 2011
mai asteptati cateva zile, nu apare pe portal imediat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor bebitza84 bebitza84 Nu gasesc deloc unde se afiseaza hotararile judecatoresti din ARGES,Pitesti....Pe unele site-uri ma gasesc pe acolo dar cu timp mult in urma si astazi s-ar ... (vezi toată discuția)
Site cu termene de judecata OANA GORAN OANA GORAN aveti idee care este site-ul in care gasesc info privind dosarele pe rol, stiu ca exista info despre dosarele aflate pe rolul tribunaleor si judecatoriilor ... (vezi toată discuția)
Exista o arhiva a proceselor pe internet ? nsm nsm Doresc sa aflu , daca exista o arhiva a proceselor pe internet , pentru a cauta o asemanare intr-un proces de partaj cu cel pe care ar urma sa-l deschid eu . ... (vezi toată discuția)