avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde fac o plangere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde fac o plangere

Buna ziua. In blocul nostru, sunt unele persoane care au calorifere enorme in apartament, insa declara mult mai putini rulmenti decat sunt in realitate. Pe cei de la asociatie nu ii lasa sa intre in apartament ca sa verifice caloriferele, deci cei care declara cate calorifere au trebuie sa plateasca "scurgerile" de apa calda, care defapt are trebui sa le plateasca cei mincinosi. Unde pot face o plangere pt ca politia sau ceva inspectori sa vina si sa le verifice locuintele? Sau ce trebuie sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:03, 26 Ianuarie 2011
Ce legatura au scurgerile de apa calda cu elementii caloriferelor?
Si care e de fapt doleanta dvs.?
Cum se face repartitia costurilor la caldura ?
De ce nu faceti control din presedinte+cenzor+comitet daca presupuneti ca exista nereguli ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul ... Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul .Am achizitiinat acum cativa ani o locuinta la mare intr-un Imobil de Locuinte iar cativa dintre ... (vezi toată discuția)
Numărare elemenți calorifere Lunawith Lunawith Buna ziua , as dori o lamurire cu privire la numararea elementilor caloriferelor din apartamente fara repartitoare pentru \" calcularea \" caldurii .Exista o ... (vezi toată discuția)
Caldura anghel elena anghel elena am in bloc vreo 5 apertamente care si-au instalat singuri centrale fara sa intrebe pe nimeni.problema mea este ca daca nu au anuntat radet-ul vine caldura de ... (vezi toată discuția)