Buna ziua!
Cum se poate face o evacuare fara a apella la instanta judecatoreasca,mai exista si o alta cale?
In luna decembrie mama a decedat,ea locuind cu bunica .Din ziua inmormantarii bunica ne-a interzis accesul in casa mamei(adica mie si fratelui meu) si a refuzat sa ne dea actele necesare pentru facerea succesiunii.Succesiunea s-a facut si din aceasta a reiesit ca eu si fratele suntem mostenitorii de drept al apartamentului,numai ca bunica nu vrea sa paraseasca locuinta.Ce avem de facut?
Mama a detinut mai multe bunuri,pe langa buniri imobiliare pe care le-a vandut,a avut si mai multe conturi.Conturile au fost reziliate din 2009,mama a trecut banii pe numele bunicii.Noi am fost crescuti de bunicii din partea tatalui,iar cand bunica a decedat am fost dati in gria mamei.Bunica din partea mamei ne-a dat afara din casa de nenumarate ori ,ajungand sa stam pe unde am apucat. Acum ne interzice accesul in locuinta ,spunand ca dupa ce moare ea o sa putem avea dreptul.Ce cale sa urmam,mentionand ca noi nu avem locuinte sau alte bunuri in afara de apartamentul mamei care ne-a ramas,pe numele nostru.
daca nu va lasa sa intrati in casa, mergeti la politie intai.
daca batrana nu are casa si nici alti copii in viata, n-o puteti evacua, trebuie sa aveti grija de ea, dupa codul familiei.
mergeti si la un avocat, poate s-ar putea face ceva si in privinta banilor aflati in contul ei
Batrana are domiciliul acolo,alti copii nu are,mama fiind unica ei fiica.Bunica nu ne-a suportat,de aceea am fost crescuti de bunicii din partea tatalui,ii stricam viitorul mamei(asta a fost mereu).Batrana are toti banii din vanzarile imobiliare si pensia depusi la cec.Ce obligatii am avea noi,care stam cu chirie pe unde apucam s-o intretinem si mai ales ca nu vrea decat la telefon sa vorbim si ne-a spus clar ca tot este al ei
Evacuare
L-au
Bună ziua. Aș dorii și eu niște sfaturi vă rog.Locuiesc cu soția și fiica mea in vârstă de 10 ani,in casa mamei mele.De o perioadă, relațiile mele ... (vezi toată discuția)
Moștenire
Gabi10000
Tatăl mamei mele a decedat acum cateva zile. Mama mea mai avea un presupus frate, care a fost crescut de către bunicii mei, dar fără să fie copilul lor cu ... (vezi toată discuția)