avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere TRABANT
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere TRABANT

Buna ziua ! As dori sa stiu pe la ce biserici trebuie sa dau acatiste ca sa scap de impozitul anual ptr. un amarit de Trabant care in fapt a fost vindut cu bucata demult.Nu cred ca are importanta ca era inscris undeva in sect.2. Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 16:47, 28 Ianuarie 2011
Trebuie sa dati o declaratie la fisc si daca era inmatriculat, sa depuneti talonul si numerele la politie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Placute de inmatriculare auto crina67 crina67 buna seara..am o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog..am vindut o masina acum 5 ani ,in 2008,noul propietar nu s a prezentat dupa o luna sa perfectam actele ... (vezi toată discuția)
Reemitere fisa de inmatriculare si certificat fiscal, dupa 2 ani... aalinn aalinn In primul rand, Salut. Am o problema nu tocmai usoara. Apreciez orice ajutor si recomandare primita :) Acum cateva luni am achizitionat o masina. Am ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)