avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament mostenit

Buna ziua,
As dori un sfat din partea dvs: doresc sa achizitionez prin credit bancar un apartament care este mostenit de catre 5 pers. Intrebarea mea este: daca achizitionez acest apartament exista pericolul de a fi "deranjat" de un alt pretins mostenitor chiar daca ctr de vanzare cumparare va fi " transparent" si perfect legal? Exista o baza legala care apara cumparatorul in astfel de situatii?
Daca este facuta succesiunea acest lucru inseamna ca este clarificata situatia privind porprietarii ap-lui?

Cu stima!
Cel mai recent răspuns: fedot , utilizator 13:25, 26 Ianuarie 2011
Se poate un raspuns va rog?
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara cadastru/intabulare karrigan karrigan Buna ziua! Doresc sa achizitionez un apartament in Bucuresti insa din ce am inteles de la vanzator, nu are cadastru si intabulare. Vanzatorul sustine ca va ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate prin testament sau contract de vanzare cu clauza de uzufruct andrei_70 andrei_70 Dupa 19 ani de casnicie am divortat si am lasat apartamentul cu tot ce era in el celor 2 copii ai mei si fostei sotii. Dupa divort m-am mutat in alt oras si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile si ap aurababy aurababy Am si eu o problema si peste tot unde intreb nu stie nimeni. Vreau sa cumpar un ap cu credit de la banca, proprietarul vanzator a dobandit apartamentul prin ... (vezi toată discuția)