avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită caut firma recuperare creante pt asociatie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

caut firma recuperare creante pt asociatie de proprietari

Imi puteti recomanda firme specializate in recuperarea de creante cu sediul in sectorul 1? Nu vreau sa alerg prea mult :)
Am gasit cateva dar restantele sunt sub 3500 ron si nu au acceptat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:30, 9 Noiembrie 2009
Judecata dureaza jumatate de an si mai trebuie sa fac si un dosar imens. Cu astia este mai simplu.
Mai simplu! Nu cred!
Si "firma de recuperari" tot in instanta ajunge,....daca debitorul nu cedeaza pshihic si plateste.

Judecata poate dura mai mult de jumatate de an! Depinde!
Nu este obligatoriu ca durata procesului sa fie asa mare.Daca nu cere o expertiza paratul procesul se poate termina repede, chiar mai repede decat va asteptati.:)
Daca nu aveti actele in regula atunci pot aparea probleme.

avocat Claudiu Lascoschi
Personal, atat din ratiuni profesionale cat si etice, nu recomand "scuturatul" debitorilor. Calea fireasca este cea pe care legea o ofera, respectiv judecata si executarea silita. Mai exista si posibilitatea cesiunii de creanta.
DACA MAI SUNTETI INTERESAT DE RECUPERAREA DEBITELOR PT ASOCIATIA DE PROPIETARI SUNATI LA 0741.661.964.

MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Problema executor judecatoresc geodezyk geodezyk am o hotarare judecatoreasca definitiva investita cu titlu executoriu pentru recuperarea unor drepturi salariale dar executorul la care am fost spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Daca demarezi o executare silita, aceasta va fi intrerupta in momentul in care se pune sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile a ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare cheltuieli de judecata pentru societati comerciale nod nod Buna ziua. In urma unui proces intre doua SRL-uri, cel care a castigat procesul a primit Hotararea Definitiva si Irevocabila a Instantei de Judecata si plata ... (vezi toată discuția)