avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare Silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare Silita

Buna seara problema mea este urmatoarea:
Am cumparat o casa de la un unchi al sotiei mele cu acte in regula ,dar in acea casa locuieste fara nici un act sau un drept un frate de-al lui care nu vrea sa elibereze imobilul reprosandu-mi ca el nu elibereaza casa decat in prezenta unui executor judecatoresc. In continuare intrebarea mea este ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 06:42, 26 Ianuarie 2011
va este necesara o hotarare judecatoreasca de evacuare sau puteti face plangere la politie pentru tulburarea folosintei locuinte, oricum prima varianta este mai sigura...
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
GUVERNATOR MG, Consilier juridic
Varianta ideala este aceea in care fratele aflat in casa va intelege.
Din ce spuneti nu face altceva decat sa amane eliberarea imobilului.
Din punct de vedere legal, singura modalitate este formularea unei actiuni in evacuare.
Va trebui sa-l actionati in justitie pentru a putea merge cu executorul judecatoresc.
Aveti nevoie de o hotarare judecatoreasca.

succes
av. Ileana Schwarz
Asi mai avea o intrebare cel mentionat mai sus mi-a deteriorat locuinta ,as pute sa-i cer daune pentru acest fapt?
puteti solicita obligarea acestuia la daune dar pentru aceasta veti deschide un alt proces, cu martori, expertiza etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi saramiranda saramiranda buna ziua asi dori sa ma ajutati cu o problema.asi dori sa stiu ce drepturi are un copil major, in locuinta daca acesta nu are un loc de munca si nu ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o intrebare va rog in legatura cu o cerere de parasire domiciliu din partea proprietarului unui imobil: In urma pronuntarii divortului ... (vezi toată discuția)
Legalizarea sentintei marfan marfan buna ziua, vrea sa-mi ridic hotararea legalizata dintr-un oras de provincie. N-as vrea sa fac 2 drumuri si de aceea intreb: - eliberarea ei se face in 2 ... (vezi toată discuția)