Buna seara problema mea este urmatoarea:
Am cumparat o casa de la un unchi al sotiei mele cu acte in regula ,dar in acea casa locuieste fara nici un act sau un drept un frate de-al lui care nu vrea sa elibereze imobilul reprosandu-mi ca el nu elibereaza casa decat in prezenta unui executor judecatoresc. In continuare intrebarea mea este ce e de facut?
va este necesara o hotarare judecatoreasca de evacuare sau puteti face plangere la politie pentru tulburarea folosintei locuinte, oricum prima varianta este mai sigura...
Varianta ideala este aceea in care fratele aflat in casa va intelege.
Din ce spuneti nu face altceva decat sa amane eliberarea imobilului.
Din punct de vedere legal, singura modalitate este formularea unei actiuni in evacuare.
Va trebui sa-l actionati in justitie pentru a putea merge cu executorul judecatoresc.
Aveti nevoie de o hotarare judecatoreasca.
Drepturi
saramiranda
buna ziua asi dori sa ma ajutati cu o problema.asi dori sa stiu ce drepturi are un copil major, in locuinta daca acesta nu are un loc de munca si nu ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu
radu 72
Buna ziua,am si eu o intrebare va rog in legatura cu o cerere de parasire domiciliu din partea proprietarului unui imobil: In urma pronuntarii divortului ... (vezi toată discuția)