avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor inmormantare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor inmormantare

bunica mea a decedat zilele trecute; avea pensie; care sunt actele necesare pt obtinerea ajutorului de inmormantare si unde trebuie sa le depun?
Cel mai recent răspuns: iulian23 , utilizator 16:36, 2 Februarie 2011
Cerere la casa de pensii, insotita de certificatul de deces in original si copie, declaratie pe proia raspundere si eventual dovezi ca ati suprtat cheltuielile de inmormantare.
Alaturi de cererea respectiva la casa de pensii, si certif de deces copie si original,stiu ca este obligatorie atasarea chitantelor in ceea ce priveste cheltuielile de inmormantare, si mai stiu ca acum cativa ani era obligatoriu ca aceste chitante sa fie pe numele dvs, daca dvs solicitati ridicarea ajutorului respectiv. Daca nu, atunci ajutorul poate fi ridicat de pers pe numele careia sunt chitantele respective.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
anacross, utilizator
multumesc pt informatii
am depus documentatia necesara si urmeaza sa primim suma respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de inmormantare Ieftici Georgeta Ieftici Georgeta As avea si eu o problema , sotul meu a decedat pe data de 19 Martie 2010 , inregistrarea decesului la primarie a avut loc pe data de 22 Martie 2010 si ... (vezi toată discuția)
Perioada acordare ajutor de inmormantare MMMI MMMI am si eu o intrebare bunicii mei au decedat, bunica in oct 2008 iar bunicul in decembrie 2009, dar nu a mers nimeni sa ridice acel ajutor de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces pentru decedat cu domiciliul intr-un oras si pensionat in alt oras Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Fratele meu a murit. Are domiciliul stabil in Galati. L-am inmormantat acum 3 zile. Era pensionat pe caz de boala in Bucuresti unde avea si viza de flotant. A ... (vezi toată discuția)