avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... VA ROG un raspuns!!!-dovada plata pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

VA ROG un raspuns!!!-dovada plata pensie

as vrea sa stiu daca depun in contul fostei mele sotii pensia alimentara pt copil , daca e valabila chitanta din punct de vedere legal (as vrea sa stiu variante de depunere a platii pensieie aimetare)
MULTUMESC ANTICIPAT PT RASUNS!!!
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 23:21, 25 Ianuarie 2011
e valabil. sa treceti f clar ce reprezinta, pensia pe care luna etc! evident s pastrati si dv op-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara refuzata laura4u78 laura4u78 Desi legea a hotarat o pensie alimentara de 60 ron, de 7 ani ii trimit fostei mele sotii 300 ron pe luna. Acum doua luni am anuntat-o ca pentru o perioada nu o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita, reclamatie nefondata sandyel sandyel salut!am o problema cu fosta sotie:am platit pensie alimentara fostei sotii la intervale regulate si neregulate de timp,conform sumei stabilite in hotararea de ... (vezi toată discuția)
Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se vira pensie minor in intretinere valentinaman valentinaman Buna seara, am o situatie foarte neplacuta si as vrea sa ma ajute cineva cu o solutie. Eu platesc pensie alimentara si am si doua popriri, pana acum ... (vezi toată discuția)