avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari

contabilul sef este in concediu medical de peste 120 zile.Poate fi angajat alt contabil?Poate fi angajat cu prestari servicii in continuare?Cum se poate proceda legal in cazul acesta deoarece angajatii nu mai vor sa lucreze cu acest contabil sef?De cine depunde acest lucru?
Cel mai recent răspuns: lia19. , utilizator 11:09, 26 Ianuarie 2011
Buna dimineata !
Vorbim de domeniul privat sau de cel public ?
Vorbim de domeniul public
Nu stiu in ce masura cu prestari de servicii are drept de semnatura!!!Poate avea calitatea de contabil sef numai persoana angajata cu contract individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca de noapte Danutza_B Danutza_B Angajatii unei firme de prestari servicii in domeniul control calitate au dreptul legal de a lucra noaptea? (vezi toată discuția)
Infiintare firma de servicii contabile sau pfa vali2006 vali2006 Buna seara! Sunrt absoventa a ASE-Facultatea finante-contabilitate. Pana acum am lucrat in departamentele financiar-contabile ale mai multor societati ... (vezi toată discuția)
Buna seara, contract individual de munca si contract prestari servicii medici vaspa vaspa Buna seara, Am urmatoarea nelamurire: se poate incheia contract de prestari servicii cu un medic epidemiolog, daca spitalul are deja medic epidemiolog angajat ... (vezi toată discuția)