avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

am 31 ani de munca si stagiu militar de 1 an si 4 luni efectuat,in 2009 am fost diagnosticat ,operat,tratament citostatic,radioterapie de FIBROSARCOM.In decembrie 2010 acesta a recidivat astfel incat in Ianuarie 2011 am fost reoperat si am inceput tratamentul citostatic.Pot fi pensionat pe caz de boala
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:13, 26 Ianuarie 2011
1. Numai comisia de expertiza medicala de pe langa Casa de Pensii decide daca va pensioneaza sau nu.
2. Vechimea in munca va este suficienta pentru a beneficia de pensie de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O solutie pentru mama enache oana enache oana Buna ziua, Am 23 ani si cu cea mai mare fata din cele 3 ale mamei. M-am inscris pe acest site cu gandul de a gasi o solutie pentru mama. Povestea incepe ... (vezi toată discuția)
Ajutor de handicap Doinitza58 Doinitza58 Am fost operata de cancer in ianuarie 2011. Am beneficiat de ajutor de handicap pe perioada tratamentului cu citostatice ( 1 an). In prezent sunt pensionata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama in varsta de 59 de ani ,este diagnosticata cu ... criss_291994 criss_291994 Buna ziua! Mama in varsta de 59 de ani ,este diagnosticata cu diabet de tip 2 cu insulina,are si probleme cardiace urmand tratament si in urma cu un an a fost ... (vezi toată discuția)