avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept la mostenire

Buna ziua!am o nelamurire si va rog frumos,daca se poate sa ma ajutati...Suntem 4 frati.Mama mea a decedat acum 7 ani,iar tatal meu traieste.Am dezbatut succesiunea si acum avem un certicat de mostenitor pe cote indivize.Sotul meu a decedat de 3 luni,iar ceilalti frati ma obliga sa merg sa am grija de tatal meu(are varsta de 76 ani si este sanatos).Ma ameninta ca nu o sa mai am nici un drept la mostenire,daca nu merg sa-l ingrijesc.Mentionez faptul ca,eu merg o data la 2 saptamani la el,si de fiecare data cand ajung ,il gasesc sub influenta bauturilor alcoolice si ma jigneste.:( Daca tatal meu,ar deceda,vor putea fratii mei sa dezbata succesiunea fara mine?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sweet_rally4u , utilizator 12:18, 26 Ianuarie 2011
Nu vor putea dezbate fara dvs.
Nu e adevarat ca pierdeti dreptul la mostenire. De ce nu pierd ei dreptul la mostenire daca nu se duc sa il ingrijeasca?
Nu va lasati intimidata.
va multumesc mult! acum o sa stau mai linistita! o zi buna-n continuare!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
sweet_rally4u, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o nelămurire in legatura cu urmatoarea situatie. ... Kikita2121 Kikita2121 Buna seara am o nelămurire in legatura cu urmatoarea situatie. Se discuta de 3 frati : 2 sunt morti si 1 ramas in viata care are 2 copii.Unu dintre frati ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme eren eren suntem 3 frati.mama noastra a decedat si noi suntem mostenitorii.doi dintre frati suntem de acord sa vindem apartamentul si sa impartim banii dar celalalt ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!!!!!! meli.alba meli.alba buna ziua,am si eu o problema si sper ca ma ve-ti putea ajuta cu un sfat. M-am casatorit recent,stau in casa socrilor,pana pot sa mi iau o locuinta,dar a ... (vezi toată discuția)