avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CCC - beneficii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CCC - beneficii

Buna ziua,

Am o angajata care a fost in concediu pentru cresterea copilului, dar a revenit la lucru inainte de implinirea celor 2 ani. Va rog sa-mi spuneti ce beneficii are in aceste conditii si care este legea actualizata care specifica acest lucru

Multumesc

Alte discuții în legătură

Revenire concediu crestere copil Manin Manin Buna ziua salariatul poate reveni la serviciu oricand (de cand i se suspenda contractul si pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani) din ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil (ccc) ionpopescu4321 ionpopescu4321 Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. As dori sa aflu cu exactitate care este data la care trebuie sa revin ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru creºtere copilului în vârstã de pânã la 2 ani. chrisbia30 chrisbia30 Bună ziua, Am tot căutat pe internet despre problema care o voi expune mai jos dar am găsit ceva vag sau păreri contradictorii. Un salariat a intrat în ... (vezi toată discuția)