avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Formular D 112 -Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Formular D 112 -Asociatie de proprietari

In cadrul asociatiei sunt platiti urmatoarii membrii:
- ingrijitoarea - nu este pensionara si nici nu este angajata in alta parte, deci este considerata salariata "tip asigurat 1" Este legal sa fie incadrata la "tip sigurat 3-altecategorii...";
- presedintele asociatiei -este pensionar (tip asigurat 4)
- administratorul -este pensionar(tip asigurat 4)
- cenzorul - este pensionar (tip asigurat 4).
Va rog sa-mi spuneti:
1. daca pt. cei de mai sus este obligatorie plata pt "fondul de garantare datorata de angajator" ?
2. D112 trebuie sa aiba atasat fisierul - XML. Acesta din urma cum se completeaza, ce reprezinta "1 aparitie, 1-28 aparitii" etc. Fisierul exista pe site sau trebuie sa-l intocmim noi. Exista o legatura electronica intre el si D112 sau datele sunt introduse manual?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:53, 26 Ianuarie 2011
Interventie moderator
Va rog sa postati aceasta problema a dv. in topicul din fruntea sectiunii noastre unde este vorba despre Decl.112 (in titlu).
Voi inchide acest topic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua declaratie 112 pentru asociatii ankuta ankuta buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de noua forma adeclaratiei 112. Eu initial faceam 112 verificam sa vad daca e ok cu statul si apoi ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declaratii pt presedinte as proprietari -pensionar marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. 1.Pt.un presedinte al as.de proprietari -pensionar,incadrat pe baza unei conventii civile de 100 ron pe luna-brut, ce obligatii trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozite angajați asociații de proprietari VICTORIABABOI VICTORIABABOI Buna ziua, as dori sa stiu cum se fac retinerile pentru un salariat care are program normal la privat si 2 ore in cadrul asociatiei de proprietari pe functia ... (vezi toată discuția)