avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general NELAMURIRE PLATA CONTRIBUTII SOCIALE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

NELAMURIRE PLATA CONTRIBUTII SOCIALE

Buna ziua,

Am si eu o mare nelamurire legata de plata contributiei sociale in cazul uni contract de drepturi de autor.
Tocmai au vazut la televizor o d-na de la CNSAMB care a mentionat ca cei care contract de drepturi de autor in 2010 au avut obligatia de a plati cota pentru asigurarile de sanatate pana la 25.01.2011. Eu am avut un contract de drepturi de autor in perioada 15.10.2010 pana in 30.11.2010 (cand a expirat) si stiam ca va trebui sa platesc aceasta contrbutie undeva in luna mai, cand se depun declaratiile pe venitul suplimentar. Din 15 octombrie nu mai sunt angajata, mai detin doar un contract de prestari servicii cu o alta firma decat cea la care au avut contractul de drepturi de autor.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat avizat in acest sens, cand trebuie sa platesc contributia sociala (partea mea, pe langa cea achitata de firma la care am avut contract de drepturi de autor)?

Alte discuții în legătură

Contributii la venitul din drepturi de autor 2017 simona258 simona258 Va rog,care sunt contributiile de plata pt drepturile de autor, in 2017 (vezi toată discuția)
Contributiile obligatorii carmen goga carmen goga Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire la care nu-mi poate da raspuns nimeni de la resurse umane unde lucrez. Anul trecut m-au disponibilizat de la ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de concediu medical si concediu prenatal si postnatal si categoriile de persoane care pot incheia contract de asigurari sociale ioan-s ioan-s Buna seara! As dori cateva lamuriri referitoare la conditiile de a beneficia de concediu medical, concediu postnatal si prenatal, dar si indemnizatie ... (vezi toată discuția)