avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare casa

Am facut o casa din bani de la mostenirea mea ,inainte sa divortez sotul meu si cu mine am concesionat un teren pentru a face o casa,dupa care am divortat si am facut casa singura dintr-o mostenire primita ,el nu a avut niciodata domiciliu la nr.acesta de casa dar inca figureaza pe C.F. desi la tribunal cind am divortat a cerut instantei ca terenul sa fie trecut pe numele meu.Ce pot sa fac.Nu am o hotarare in acest sens cu terenul dar eu vreau sa intabulez casa .Autorizatia de constructie e pe numele lui .
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
ContSters156226, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 16:44, 26 Ianuarie 2011
pe numele cui a fost emisa autorizatia de construire, si mai ales, cand, inainte sau dupa divort?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa si teren nicolae28 nicolae28 Buna ,am o nelamurire in ceea ce priveste intabularea. Am un teren cu casa si gradina,unde stau bunici , parinti , acest teren nu este intabulat dar dosed ... (vezi toată discuția)
Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu de proprietate speta complicata ticamm ticamm Buna ziua, In anul 2000 am constuit o casa pe terenul lasat mostenire prin testament olograf de catre tatal meu( decedat in 1972). Pe terenul respectiv mai ... (vezi toată discuția)