avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am un divort pe rol cu fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am un divort pe rol cu fostul sot

am un divort pe rol cu fostul sot ,el este de acord ca fica noastra rezultata din casatorie sa ramina la mine.dar vrea sa mearga si la domiciliul lui unde nu a mers niciodata .ce pot sa fac?fetita mea plinge de lesina numai cind isi vede bunici paterni .va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:23, 26 Ianuarie 2011
buna.cati ani are fetita???trebue sa o ajuti sa anteleaga situatia care este.
BUNA ZIUA ARE 2 ANI SI 9 LUNI EU O AJUT IL LAS PE TATAL FETITEI SA VINA SA O VADA CU TOATE CA A INTRODUS DIVORTUL ANUL TRECUT SI NU A VIZITAT-O NICIODATA ,DAR NU SUNT DE ACORD CA FETITA SA MEARGA IN DOMICILUL LUI .VA MULTUMESC
pana nu se da o sentinta definitiva nu va poate obliga decat sa o vada. tb sa-i explicati tatalui ca e spre binele fetei sa mai astepte sa mai creasca intrucat nu este obisnuita cu el si cu familia acestuia. si in instanta solicitati ca pana la 7 ani sa aveti tutela exclusiva. oricum fiind sub 7 ani copilul se incredinteaza mamei
va multumesc frumos
buna ziua si da-ka dupa hotarirea definitiva fetita imi este incredinta-ta mie (mamei)si fostul sot nu vine sa o vada atunci ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Abandonarea familiei muraru muraru Va rog sa ma ajutati. Am fost casatorit, si am o fetita minora, pe timpul casatoriei sotia aplecat de mai multe ori de acasa , lasand fata si bilet spunand ca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un raspuns ! miha1611 miha1611 Buna ziua ! Vreau si va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva ce se intampla daca fetita mea s-a dus impreuna cu bunica in Romania avand divortul meu in ... (vezi toată discuția)
Minori si familie ContSters433181 ContSters433181 Buna seara! In 2010 in urma unui proces de divort, cu minor, mi s-a incredintat spre crestere si educare fetita rezultata din casatorie, cu hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)