avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate incadra la tentativa de omor urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate incadra la tentativa de omor urmatoarea fapta??

in urma unei agresiuni suferite am fost internat in spital unde datorita multiplelor traume am stat 8 zile.am obtinut certificat medico legal 45 de zile pt urm .;;;COMOTIE CEREBRALA,CONTUZIE COLOANA CERVICALA,PLAGA CONTUZA NAZALA,LUXATIE SCAPULO-HUMERALA ST. CONTUZIE TORACICA. STEATOZA HEPATICA ,STAZA RENALA STG.GR.1/2.DIAGNOSTIC CONFIRMAT CLINIC SI RADIOGRAFIC.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
calini george, utilizator
Daca este posibil,detaliati cum s-au petrecut faptele pentru ca primi raspunsurile necesare
Rugamintea este sa scrieti cu caractere normale , nu cu majuscule.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
pe langa leziunile pe care le-am scris in mesajele anterioare,va mai pot spune ca acest individ m-a lovit in cap cu o vaza de sticla,cu un scaun in repetate randuri, urcandu-se efectiv cu picioarele pe capul meu si sarind pe mine si strigand ca ma omoara,numai interventia muzicantilor a facut sa nu duca la bun sfarsit fapta. apoi si dupa ce am iesit din spital si am incercat sa ne inpacam,el a recunoscut si sustinut infata avocatului lui si a unui prieten comun ca el m-ar fi omorat daca nu interveneau muzicantii,deci eu cred ca exista destule dovezi care era intentia lui si sa incadreze fapta corect. astept cu mare nerabdare parerile dv. aceasta persoana a mai fost condamnata cu trei luni inainte la o amenda penala tot pt.vatamare corperala grava ,in cuantum de 2000 si celtuieli judecata,iar in minorat a mai comis o crima fiind condamnat la 5 ani doar pt ca era minor,momentan este reabilitat dupa lege ,dar oare un individ cu asemenea comportamente nu poate fi oprit legal??????va multumesc anticipat.
Cele afirmate de dvs,trebuie sa se coroboreze cu declaratiile de martori ,cu alte porobe,dar si cu concluziile medicului legist cu privire la leziunile suferite,cu privire la legatura de cauzalitate dintre acestea si actiunea violenta a agresorului dvs.
Pe urma,cel care dispune este procurorul.
Aveti posibilitatea in conformitate cu disp.art.275-278 c.pr.pen. sa atacati actele emise de procuror.
Este recomandabila angajarea unui avocat,care sa va sprijine demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal laviniastefania laviniastefania Am rugamintea sa imi comunicati unde pot contesta un certificat medico-legal eliberat pentru o persoana implicata intr-un accident rutier cu victime. In urma ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor calificat sau vatamare corporala gepisan gepisan In urma unei altercatii verbale care a degenerat intro bataie cu mai multi \" actori\"la care am participat fiind chemat de un prieten disperat de injuriile ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza certificat medico-legal eugennico eugennico In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)