O angajata aflata in concediu de crestere copil trebuie sa revina la servici,pe 29.01.2011 copilul implinind 2 ani.
In decembrie 2009 firma la care era angajata si-a suspendat activitatea " din motive economice". Incetarea CIM se face cu 65(1) CM fara zile de preaviz banuiesc pt.ca firma nu are activitate. Am inteles ca ITM -ul vrea niste explicatii pt.desfiintarea postului. O copie dupa hotararea de suspendare a activitatii de la ORC o fi suficiena?
ITM-ul nu poate solicita asa ceva, intrucat nu are baza legala pentru o asemenea solicitare ... numai in caz de litigiu, instanta de judecata poate solicita depunerea actelorcare au stat la baza deciziei de concediere.
Multumesc.
Am fost la ITM pt.informatii legate de preaviz. La incetarea contractului cu 65(1) se acorda obligatoriu preaviz de 20 zile. Societatea fiind suspendata nu are voie sa inregistreze cheltuieli. Doamna de la ITM mi-a sugerat sa i se plateasca preavizul daca soc.are activitatea suspendata si nu are unde sa-l execute, dar asta inseamna tot cheltuiala. Atunci mi s-a spus ca soc.nu ar fi trebuit sa-si suspende activitatea cu contracte in derulare. Are cineva o solutie? Persoana in cauza ar vrea sa beneficieze de ajutor de somaj.
Am fost iarasi la ITM si am primit aceeasi explicatie. Nu se poate inchide CIM cu 65(1) fara preaviz. Prin urmare exista doua variante: ii inchde cu acordul partilor si renunta la ajutor de somaj fie reia activitatea societatii pentru o perioada. Mentionez ca adm. societatii si angajatul sunt sot si sotie.
Incetare suspendare
liviu2005
La revenirea din concediul pentru ingrijirea copilului (3 ani) se constata ca societatea care a suspendat CIM, are activitatea suspendata pe 3 ani,legal prin ... (vezi toată discuția)