avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu profesor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu profesor

Buna ziua,
sunt profesoara de lb. engleza cu vechime in invatamant de 10 ani si gradul 2 dar am stat acasa cu copilul un an si jumatate. Inainte de a termina facultatea am mai lucrat cu carte de munca timp de 6 luni. As dori sa stiu de cand as putea trece in alta treapta de vechime? Anul acesta scolar ( 2010-2011) sau anul viitor scolar ( 2011-2012 ) pentru ca d-soara de la salarii habar nu avea sa ma lamureasca. Si inca ceva: conform noii grile de salarizare as putea beneficia de bani in plus pentru ca am in derulare un proiect cu fonduri europene nerambursabile?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Penalizari concediu fara plata andre22 andre22 buna seara! as dori, daca se poate, raspunsul la o intrebare. lucrez in invatamantul preuniversitar de stat (nivel liceal) din anul 2003, ca profesor titular, ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii ANAMARIA11 ANAMARIA11 cum se calculeaza salariile in anul 2012 dupa noua lege a salarizarii (vezi toată discuția)
Incadrarea pedagogului scolar ContSters189117 ContSters189117 sunt pedogog scolar (cu studii liceale)cu vechime maxima si as vrea sa stiu la ce treapta de salarizare ma incadrez? (vezi toată discuția)