avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare ii in Germania
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare ii in Germania

vreau sa-mi infiintez o ii in germania.poate cineva sa ma ajute in legatura cu taxele de infiintare si mai departe codul fiscal pentru ii din germania.multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:47, 26 Ianuarie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de obtinere licenta taxi ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Doresc sa obtin o licenta pentru taxi si nu stiu exact cum trebuie sa procedez! Masina este personala, eu lucrez pe ea si deocamdata este ... (vezi toată discuția)
Firma in ro / activitate uk alfred123 alfred123 Buna ziua, as dori sa infiintez un SRL in RO cu un angajat (eu) . Acel angajat isi va desfasura activitatea in UK timp de 250 zile pe an. Activitatea va ... (vezi toată discuția)
Meditator inregistat la onrc Cornelia 2709 Cornelia 2709 Bună ziua! Sunt meditator, ofer cursuri de engleză copiilor si sunt înregistrată la ANAF. Mai este nevoie să mă înregistrez si la ONRC? Este această ... (vezi toată discuția)