avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare fortata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare fortata

Buna ziua. Va rog sama lamuriti in urmatoarea situatie. Am cumparat un apartament cu banii cash si am stipulat in contract o data de eliberare. Termenul a fost depasit cu o saptamana si dansii vor sa-i mai las inca o saptamana sa se mute. Si-au strans lucrurile,dar spun ca mai au de zugravit unde se muta. Ce se intampla daca ma duc si intru , schimb butucul de la iala si ii somez sa plece?
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 09:55, 27 Ianuarie 2011
ce sa se intample ... se schimba butucul de la yala si ... iese circ :)
va sfatuiesc sa mergeti cu un executor judecatoresc, contractul de vanzare-cumparare reprezinta titlu executoriu care poate fi pus in aplicare imediat dupa expirarea termenului stipulat in cadrul acestuia
Nu e violare de domiciliu sau ceva de genul acesta? (am citit pe forum...)
daca a expirat termenul stipulat in contract nu poate fi vorba de asa ceva.
termenul respectiv il gasiti intr-o fraza care probabil suna cam asa " cumparatorii intra in stapanirea de drept, astazi data autentificarii prezentului contract iar in stapanirea de fapt la data de XX.XX.XXXX.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias plecat in strainatate cornelv cornelv sa zicem ca am jnchiriat un imobil unei persoane fizice. toate bune si frumoase dar de 2 luni nu a platit chiria, nici cheltuielile la bloc. se pare ca e ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare garsoniera Iuliya Iuliya Buna ziua! Vreau sa cumpar o garsoniera,am facut precontract si pe data de 4.02.11,facem contractul..avand limita sa incehiem totul,conform ... (vezi toată discuția)
Eliberare fortata apartament CameliaVacaru CameliaVacaru Buna seara.Ajutati-ma va rog cu un sfat.Am vandut apartamentulin care locuiam si am scris in contract un termen de eliberare pe care din motive obiective care ... (vezi toată discuția)