avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirias plecat in strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirias plecat in strainatate

sa zicem ca am jnchiriat un imobil unei persoane fizice. toate bune si frumoase dar de 2 luni nu a platit chiria, nici cheltuielile la bloc. se pare ca e plecat in strainatate sa munceasca. in fine, tipul e un mare mincionos. In casa am senzatia ca stau si altii iar eu nu pot intra ptr ca au schimbat butucul. Nu mai zic de contract ca nu e declarat. ce pot face. de gresit cam stiu unde, situatia asta e si nu stiu ce sa fac sa intru in casa si sa scap si de om.
Cel mai recent răspuns: cornelv , utilizator 14:33, 29 Septembrie 2011
neexistand contract , aveti o actiune in revendicare ca proprietar.
Daca nu aveti un contract in care sa fie stipulata clauza ca este titlu executoriu, cea mai rapida cale de a obtine evacuarea chiriasului este procedura ordonantei presedintiale care se judeca de urgenta.
adica nu pot intra in casa mea? chiar daca chirisul nu mai sta si stau niste persoane necunoscute???
Daca aveti contract semnat de ambele parti, chiar daca nu este inregistrat la finante, si nu este expirat termenul de valabilitate, atunci se numeste violare de domiciliu, chiar daca este proprietatea dvs.
Daca nu aveti nici un fel de contract, puteti intra ca si cum ati fi pierdut cheia de la yala.
exista contract neinregistrat. dar acolo poate fi bordel sau orice, se poate sparge o conducta de apa, etc, si pana dau de nesimtit care nici macar nu mai este in tara, nu pot intra in casa mea? adica el poate lasa pe oricine dar eu nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face ?? cui ma pot adresa?? StaicuConstanta StaicuConstanta Un broker imobiliar mi-a sechestrat apartamentu Eu sunt in Spania si am vorbit prin telefon cu un broker \"recomandat \" ca acesta sa-mi inchirieze ... (vezi toată discuția)
Succesiune razvanx razvanx buna ziua .strabunicii au decedat,bunicii au decedat,mama a decedat.eu sunt stranepot.casa si terenul sunt a strabunicilor.in prezent bunicii au trei copii ... (vezi toată discuția)
Partaj neefectuat, revenire la domiciliu la un an dupa despartirea in fapt aura19731991 aura19731991 buna ziua.am terminat divortul din luna martie.fostul meu sot a plecat din casa unde locuiam impreuna de un an de zile.partajul inca nu e facut.in acest an de ... (vezi toată discuția)