avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot deveni Executor Judecatoresc?
Discuție deschisă în Executare silită

Pot deveni Executor Judecatoresc?

Buna Ziua,

Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra si din cate vad aici este locul unde poti afla multe. Prietena mea lucreaza pentru un executor judecatoresc (care mai mult calatoreste decat lucreaza) de 3 ani, incadrarea ca si consilier jurudic o are de doar 2 ani si 6 luni, in ce masura se poate gandi la deschiderea unui birou de Executor Judecatoresc propriu, o ajuta cu ceva experienta prezenta sau este nevoie de stagiatura si in acest caz?

Multumiri anticipate

L.E. im cer scuze am uitat sa mentionez ca este licentiata in drept din 2006
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
hor3a, utilizator
Cel mai recent răspuns: hor3a , utilizator 09:40, 28 Ianuarie 2011
citeste legea 188.
Din ce stiu eu, ar trebui sa se organizeze examene pt definitivi dar era 3 ani vechime consilier juridic..
Oricum nu-ti fa iluzii.....e o casta mult prea smechera...nu intra oricine. Cat sunt mosii la putere acolo....comunismul e in floare...
In primul rand multumesc pentru raspuns,

Am citit legea 188, eu nefiind jurist de profesie mi s-au parut destul de vag descrise posibilitatile, facandu-se tirmitere la o alta sumedenie de legi, am pus intrebarea pe forum deoarece din pacate "casta" aceasta este foarte bine inghegata si e greu sa obtin informatii coerente de la un alt Executor, cunoscand deja intentiile noastre. Deci e suficienta vechimea de 3 ani pentru a te inscrie la examenul de definitivat... partea cu pilele relatiile, alte alte, mosii si babele, va trebui sa ne descurcam ca si pana acum:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc georgemih75 georgemih75 ce trebuie sa fac pentru a deveni executor judecatoresc? (vezi toată discuția)
Lamurire legea 287/2011 privind executorii bancari..., alexmisa alexmisa As vrea sa primesc o opinie cu privire la legea amintita in titlu, si anume, in cazul meu, am activat ca executor in cadrul unui IFN pana in 31.03.2011, avand ... (vezi toată discuția)
Examen executor judecatoresc stagiar manuel2000 manuel2000 Imi poate da cineva catava informatii in legatura cu examenul pentru executori judecatoresti stagiari, altele decat cele prevazute in lg. 188/2000 si ... (vezi toată discuția)