avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prezentare de acte in copie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prezentare de acte in copie

Am in torpedou niste copii color la scara de 110% (mai mari un pic ca si originalele) dupa cartea de identitate si dupa permisul de conducere. Pe fiecare dintre copii scrie mare, in diagonala, COPIE. Sunt oprit de organ si le prezint. Pot fi amendat pe motiv ca nu am asupra mea actele ? Daca DA, care este temeiul legal ? Multumesc ! Cu stima,
Multumesc ! Si pct-ul 2), ,,...atunci cand exista indicii...'' ? Cum s-ar ,,traduce'' ? Nu de alta dar organele tot timpul ,,au indicii'':D
Cand exista informatii,de ex.cu privire la un transport de marfa fara acte de provenienta,sau cand in urma efectuarii unui control la un TIR turcesc,observa ca sigiliul de la remorca este deteriorat,existand suspiciunea ca a fost descarcata marfa pe teritoriul Romaniei.Este un pretext legal de a conferi politistului rutier puterea de a controla.
,,Este un pretext legal de a conferi politistului rutier puterea de a controla.''=D>
Asta e, poa' sa fie o mie de legi, poti sa platesti cate taxe pe proprietate vrei, ce inviolabilitate a proprietatii, toate nu fac nici cat o ceapa degerata in fata atotputerniciei organului. Daca vrea te opreste, Cu sau FARA motiv, iti perchezitioneaza , pardon, iti CERCETEAZA bunul...
Multumesc si apreciez sinceritatea raspunsului d-lui andymaurul !
Cu respect,

Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
ContSters71247, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie autovehicul gelu1 gelu1 buna care este cadru legal pentru a perchiziona un autovehicol oprit in trafic si cine o poate face multumesc (vezi toată discuția)
Sanctiune contraventionala DoruDumitrascu DoruDumitrascu O cunostinta a fost legitimata si i-au fost ridicate actele deoarece, a oprit autoturismul de servici intr-o zona in care exista indicatorul OPRIREA INTERZISA. ... (vezi toată discuția)
In cazul in care sunt oprit de politia rutiera, acestia au dreptul ... Iustint Iustint In cazul in care sunt oprit de politia rutiera, acestia au dreptul sa: 1. Imi ceara sa ii insotesc pana la o anumita locatie pentru a efectua un control ... (vezi toată discuția)