Am in torpedou niste copii color la scara de 110% (mai mari un pic ca si originalele) dupa cartea de identitate si dupa permisul de conducere. Pe fiecare dintre copii scrie mare, in diagonala, COPIE. Sunt oprit de organ si le prezint. Pot fi amendat pe motiv ca nu am asupra mea actele ? Daca DA, care este temeiul legal ? Multumesc ! Cu stima,
Cand exista informatii,de ex.cu privire la un transport de marfa fara acte de provenienta,sau cand in urma efectuarii unui control la un TIR turcesc,observa ca sigiliul de la remorca este deteriorat,existand suspiciunea ca a fost descarcata marfa pe teritoriul Romaniei.Este un pretext legal de a conferi politistului rutier puterea de a controla.
,,Este un pretext legal de a conferi politistului rutier puterea de a controla.''=D>
Asta e, poa' sa fie o mie de legi, poti sa platesti cate taxe pe proprietate vrei, ce inviolabilitate a proprietatii, toate nu fac nici cat o ceapa degerata in fata atotputerniciei organului. Daca vrea te opreste, Cu sau FARA motiv, iti perchezitioneaza , pardon, iti CERCETEAZA bunul...
Multumesc si apreciez sinceritatea raspunsului d-lui andymaurul !
Cu respect,