avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene sau pe cont propriu?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene sau pe cont propriu?

am 6ha de pamant si posibilitatea de a lu-a in arenda. credeti ca pt lua ceva fonduri pa a cultiva legume? se merita?
Cel mai recent răspuns: Marius Cocean , Consilier juridic 17:32, 30 Ianuarie 2011
...depinde ce intelegeti prin " se merita", daca va ganditi sa initiati proiectul si sa castigati "ieri", atunci nu merita...
parerea mea este ca ideea in sine deja merita, depinde numai de dumneavoastra ceea ce doriti sa realizati...
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua! Am cumparat o casa, la tara, care are 1,5ha de curte. Intentionez sa cultiv legune in solar. Terenul are pomi fructiferi si vita de vie. Pentru a ... (vezi toată discuția)