avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... comunicarea hotarari, adresa aleasa...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

comunicarea hotarari, adresa aleasa...

Buna seara, am avut un proces direct la tribunal, proces pe care l-am pierdut. In cererea de chemare in judecata am solicitat sa-mi fie trimise actele de procedura pe alta adresa, fara a indica si numele persoanei insarcinate cu primirea actelor conform art. 93 c.p.c.
Pot depune acum dupa gatarea procesului, prin registratura tribunalului - o hartie sau ceva, in care sa cer sa imi fie comunicata hotararea la acea adresa indicata si in cererea de chemare in judecata, dar la care sa specific si persoana care primeste hotararea?
Am nevoie pt. recurs si nu mai locuiesc la adresa din buletin.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bartac , utilizator 23:52, 26 Ianuarie 2011
Obligatia instantei era de a va comunica actele de procedura la adresa indicata in actiune. Nu puteti, dupa parerea mea sa indicati si persoana care sa primeasca acea corespondenta deoarece se presupune ca alegandu=va sediul veti fi personal acolo, De principiu pe dovada de primire este indicata calitatea celui care a primit, numele ,gradul de rudenie, semnatura, seria si nr.de buletin etc
Da, citatia pe adresa indicata de mine am primito, este pe persoana fizica, nu este sediu. "Art. 93. - In caz de alegere de domiciliu, daca partea a aratat si persoana insarcinata cu primirea actelor de procedura, comunicarea acestora se va face la acea persoana, iar in lipsa unei asemenea aratari, la domiciliul partii."
Nu vreau sa am surprize, si am vazut pe net spete in care au patito si adio recurs. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ''unde va rugam sa ne comunicati toate actele de procedura conform art. 93 cod procedura civila''? iosif.kramar iosif.kramar Mare rugaminte. Intr-un proces cu fostul angajator am scris in luna mai la CNCD ( discriminare). Unde am si castigat un avertiment. Fostul angajator mi-a ... (vezi toată discuția)
Comunicare acte de procedura-1 ContSters221975 ContSters221975 daca partea are domiciliul ales fara a desmna persoana insarcinata cu primirea corespondentei, comunicarea sentintei se face la domiciliul ales sau la ... (vezi toată discuția)
Recurs plangere contraventionala primaria certeze primaria certeze Recursul impotriva sentintei ce are ca obiect plangere contraventionala se depune la tribunal, sectia contencios administrativ si nu la instanta a carei ... (vezi toată discuția)