avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie militara

Sunt pensionar militar.La varsta de 46 ani ,in anul 2001 ,am iesit la pensie anticipat cu stagiu complet de cotizare.Acum sunt pensionar militar la limita de varsta.Tinand cont ca de atunci mai am 6 ani lucrati,acum la recalculare se va tine cont si de acestia?
Cel mai recent răspuns: ContSters21504 , utilizator 08:21, 27 Ianuarie 2011
Se tine cu siguranta cont, doar ca trebuie sa dovediti cu acte acesti an de munca. Si mai e ceva:angajatorul la care ati lucrat sa fi virat banii la fondul de pensii, ca altfel degeaba aveti acte doveditoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara vasile_o54 vasile_o54 Daca am iesit anticipat la pensie(din armata) in 2001 cu vechime completa dar la varsta de 47 de ani, acum cand am 57 de ani, nu pot cere recalcularea pentru ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor - valorificarea stagiilor de cotizare realizate dupa pensionare DIMITRIU DIMITRIU Sunt nascut la 25.11.1959 , pensionar militar din iunie 2005 . Am stagiu de cotizare ca militar 26 ani si 8 luni ( include si scoala militara ) Conditii ... (vezi toată discuția)
Ani de facultate, vechime pentru pensie dannuca dannuca Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca anii de facultate sunt luati in considerare ca vechime pentru pensie si in ce mod, adica daca acea perioada, de cinci ... (vezi toată discuția)