avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului

buna ziua. am si eu o intrebare. daca am lucrat 2 ani intr-un loc de munca,6 luni in altul iar de 3luni de zile nu mai lucrez si daca raman insarcinata,mai beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului? adica, stiu ca inainte se calculau 12 luni din ultimele 24. mai e valabil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 27 Ianuarie 2011
Si inainte si acum se iau in calcul ultimele 12 luni consecutive dinainte de nastere.Atentie ca, daca aveti intrerupere 3 luni nu beneficiati
mbclk11@yahoo.com a scris:

...
adica, stiu ca inainte se calculau 12 luni din ultimele 24. mai e valabil?

Aici confundati cu stagiul minim de cotizare pentru somaj , care este 12 luni din ultimele 24 de luni ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? beatrice18 beatrice18 Buna ziua,in 30 iulie imi expira contractul de munca fiind incheiat pe perioada determinata..Sunt insarcinata in 4 luni iar de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)