avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prezumat factura la energie electrica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prezumat factura la energie electrica

Lucrez la o societate comerciala care primeste energia electrica de la o alta firma care are contract cu furnizorul de energie. Ideea e ca aceasta firma, pe baza facturii pe care o primeste de la furnizorul de energie, ne intocmeste si noua factura fiscala.
Ideea e ca in facturile in care este scazut prezumatul , apare o suma mai mica de plata, dar in factura pe care o primim noi, prezumatul nu este scazut, deci noi trebuie sa platim cu mult mai mult decat apare pe factura emisa de furnizorul de energie.E normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: superk , utilizator 10:49, 15 Februarie 2011
Nu e normal. Adica e ilegal. E prevazut cumva intr-un anumite contract?
Nu in contract este prevazut doar ca noi sa primim energie prin tabloul lor electic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cez Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna seara. In 2006 am finalizat constructia unui magazin de cartier ( proprietate persoana fizica) in propria mea curte (cladire separata de casa la care am ... (vezi toată discuția)
Furt de energie electrica la asociatia de proprietari m.belu m.belu Am informatii certe ca in boxele aflate la subsolul blocului, proprietarii si- au improvizat prize si si- au instalat lazi frigorifice , care consuma nonstop ... (vezi toată discuția)
Facturare curent electric pentru firma prin contor pasant dragosm90 dragosm90 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la demisolul casei unde locuiesc si as vrea sa il dau in chirie unei firme. Am auzit ca se poate pune un contor ... (vezi toată discuția)