avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... politia ma tot sacaie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

politia ma tot sacaie

buna ziua.politia ma tot cheama sa ma deplasez cu cele doua persoane pt a incheia dosarul,dar cele doua persoane au probleme de deplasare[ghips]am cerut alternative pt declaratii si au spus ca numai in fata lor pot da declaratia persoanele respective.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:39, 27 Ianuarie 2011
nu stiu despre ce e vb, dar asa e, numai in fata politistului vor da declaratie.. intrucat cele doua persoane nu se pot deplasa... sa se deplaseze politistul daca tot vrea declaratia lor
Ar trebui sa detaliati.
In conditii dificile de deplasare pentru martori,dovedite cu acte medicale,ofiterii se pot deplasa la domiciliul martorilor pentru audiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Pe 14 ianuaria am avut un accident pe trecerea de pietoni, culpa este impartita avand in vedere ca femeia este a avut 0.85 alcool in aerul expirat ... (vezi toată discuția)
Martor și client al unei prostituate GabiGabriel01 GabiGabriel01 Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț ... (vezi toată discuția)
O mica nelamurire despre declaratie MAdina MAdina daca persoana care urmeaza sa dea o declaratia sau sa retraga o plangere nu poate scrie datorita unei probleme medicale temporare (ex: mana in ghips) ,se poate ... (vezi toată discuția)