avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansare functionar public Directia de Sanatate Publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansare functionar public Directia de Sanatate Publica

Lucrez in DSP de mai mult de 10 ani, la compartiment Control in Sanatate Publica, in 2008 am terminat facultatea de Drept, am obtinut și licenta. Am depus cerere de promovare la conducerea unitatii de atunci incoace și pana in 2010. La unele am primit raspuns , la unele nu am primit raspuns. Ultima cerere am depus-o in noiembrie 2010, la care nu am primit nici un raspuns. La celelalte am primit raspuns negativ de fiecare data. Legea spune llllegea 188/1999 ”daca conducatorul unitatii considera ca sunt necesare studiile”. In alte judete cu ]aceeasi licenta in drept au fost promovati, la mine de ce nu se poate. Pe ce criterii se stabilesc daca studiile sunt necesare sau nu. In activitatea pe care o desfasor respectiv control avem de aplicat legislatia in vigoare, indrumare , consultanta, sanctiuni contraventionale. Mentionez ca am avut calificative foarte bine. Daca refuza in continuare sa ma priveze de acest drept de a promova, va rog spuneti-mi unde sa ma adresez. Astept raspunsurile D-voastra și multumesc anticipat. Petros.
Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici interzice promovarea în funcţia de consilier juridic .
Promovarea în clasă se realizează în cazul absolvirii unei forme de învăţământ superior în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea sau în cazul în care studiile absolvite sunt într-o specialitate considerată de către autoritatea ori instituţia publică ca fiind utilă pentru desfăşurarea activităţii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salar absolvent studii superioare cu licenta tibucani67 tibucani67 Ma numesc Titi Virlan si as dori sa intreb, care este procedura pentru a beneficia de majorare salar dupa ce am absolvit studii superioare cu licenta? Sunt ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public WULIA WULIA Bună ziua! sunt angajată la o instituţie publică lucrez ca funcţionar public referent III tr.I cu studii medii din anul 2008, în iulie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public primaria urziceni primaria urziceni Sunt referent de specialitate,III,grad I.superior,cu facultate de subingineri de 3 ani,in cadrul compartimentului achizitii,cu o vechime de peste 15 ani in ... (vezi toată discuția)