avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare buletin identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare buletin identitate

Buna ziua, am o problema foarte delicata si va rog daca puteti sa ma ajutati cu o indrumare.
Trebuie sa-mi schimb buletinul de identitate , iar problema mea este ca proprietarul imobilului in care locuiesc ( adresa din buletin )este tatal meu care a decedat.Am declarat la notariat optiunea succesoriala in urma cu un an urmand ca acum sa finalizam succesiunea.Buletinul meu nu mai este utilizabil si nu pot sa merg la notariat iar politia nu mi-l preschimba pentru ca proprietarul imobilului de la adresa trecuta in buletin este mort iar eu in consecinta nu am nici o calitate in acea casa pina nu finalizez succesiunea.Sunt intr-o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv si mi-ar fi de mare ajutor un sfat.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters126200 , utilizator 09:22, 28 Ianuarie 2011
puteti face carte de identitate provizorie la aceeasi adresa pana dupa ce dezbateti succesiunea
Va multumesc foarte ,foarte mult pentru sfat!!!
Solicitati carte de identitate provizorie cu mentiunea ''lipsa act spatiu''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare card de identitate aquarius102 aquarius102 Buna seara, Am urmatoarea problema: buletinul meu expira in cateva zile, iar locuinta in care am domiciliul este a parintilor mei, sau, mai exact, era a ... (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua acum 3 ani in urma am divorțat si am ramas cu numele ... Mihaela Arustei Mihaela Arustei Bună ziua acum 3 ani in urma am divorțat si am ramas cu numele fostului soț.El nu este de acord sa ai port numele si nu are cine să mă ajute să îmi ... (vezi toată discuția)