avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... perceptie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

perceptie

buna ziuna! Am inteles ca se fac niste reduceri daca platesti perceptia pana in luna martie. As vrea sa stiu daca bunica mea plateste 350 ron pe an ......in valoare de cat este reducerea? si mai ales daca se face sau nu vreo reducere. MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 14:02, 27 Ianuarie 2011
Pentru plata taxelor locale pina la 31 martie se acorda reduceri de 10%, adica 35 lei in cazul mamei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instintare de plata si somatie de la primarie pe impozit 2009 laszlo82 laszlo82 Buna ziua cum spune si titlul am primit de la primarie mai intai o instintare de plata prin care mi se cere sa platesc 929,07 ron impozit pe teren masina si ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau cesionare ? lucifer76 lucifer76 Buna ziua . Acum 35 de ani , bunica mea a ingradit un tapsan de 200 mp in fata casei . Acum 10 ani , mama mea a mostenit casa si un teren aferent . Mama mea ... (vezi toată discuția)
Reducerea de 10% la taxele locale. Florincatalin99 Florincatalin99 Buna ziua, reducerea de 10% la taxele locale, se aplica doar in cazul in care se platesc toate in aceeasi zi ( masini, imobile, terenuri… ) sau unul dintre ... (vezi toată discuția)