avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducerea de 10% la taxele locale.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducerea de 10% la taxele locale.

Buna ziua, reducerea de 10% la taxele locale, se aplica doar in cazul in care se platesc toate in aceeasi zi ( masini, imobile, terenuri… ) sau unul dintre ele se poate plati fara cei 10% oricand in timpul anului, iar cele platite pana la 31 martie sa se supuna reducerii de 10% ? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:41, 5 Martie 2023
Reducerea se aplica doar daca plătiți pana la 31 martie toată suma corespunzătoare anului respectiv pentru bunul respectiv.
Se aplică o reducere de 10% la taxe și impozite pentru cei care achita integral sumele aferente.
Da, in cazul meu, am un autoturism cu cilindree mare, il voi plati mai spre vara, ce vreau sa stiu, este daca pot beneficia de cei 10% pentru impozitul pe imobile,terenuri etc… daca cel pe autoturism nu va fi platit atunci
Da, pentru ce plătiți toată suma anuala în martie, veți avea reducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de impozit mareleg2 mareleg2 este necesara stimularea profesorilor / educatorilor debutanti prin scutirea de impozit pe salariu pe o perioada de cativa ani se poate reintroduce in ... (vezi toată discuția)
Reducerea de 10 % la impozit poate fi anulata ? Stanescu Mihai Stanescu Mihai Am platit la primarie impozitul aferent anului 2013 pana in 31 martie 2013, astfel ca am beneficiat de reducerea de impozit de 10 %. Acum, primaria trimite ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament gepop gepop locuiesc in bloc construit in 1949. la plata impozitului nu s-a tinut cont de micsorarea acestuia cu 20% conform codului fiscal. s-a redus numai 10% ca am ... (vezi toată discuția)