avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AGRESIUNE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AGRESIUNE

Am fost batut de 3 indivizi pe care ii cunosc .AM STAT IN SPITAL 6 ZILE DUPA CARE MEDICUL LEGAL DUPA PRIMIREA DOCUMENTELOR MIA DAT 50 ZILE INGRIJIRI MEDICALE .ce insemna cele peste 21 de zile ? spital sau ingrijiri ?.am facut plangere la pol care mi a dat nr de inregistrare .am declarat ca vreau sa ma judec ,dar eu am plecat in alta tara unde am si cetatenia acesta ca in tara mea trebui sa platesc tot .cum as putea proceda ? adresa mea de mail este adrian.marcu.ujse@alice.it
Cel mai recent răspuns: Gabi Marin , Alte profesii 16:59, 27 Ianuarie 2011
Ati anuntat ca sunteti plecat din tara si ati facut o cerere cu adresa la care puteti fi gasit?
ce insemna cele peste 21 de zile ? spital sau ingrijiri ?.

Fapta se incadreaza in art 181 C.pen, vatamare corporala. Prin ingrijiri medicale se inteleg acele activitati prin care se inlatura efectele vatamarii si fara de care starea sanatatii se poate agrava sau complica, asadar acele 21 de zile implica si spitalizarea si ingrijirile de dupa, dar nu se confunda cu concediul medical. Oricum stabilirea nr de ingrijiri medicale se face de un institut medico-legal de specialitate prin expertiza medicala, de aici ati primit si dumneavoastra acele 50 de zile de ingrijiri medicale.
MULTUMESC eu am si domiciliu in romania si sunt ai mei acasa am facut plangere la politie mar interesa cat mar costa onorariu cu dumnevoastra eu am fratele meu acasa cu tote documentele ce trebuie sa fac sa ma reprzentati eu am dubla cetatenie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Am fost batuta de prietenul meu-plangere penala bubulina_nico bubulina_nico prietenul meu ma batut fpoarte tare am scos un certificat medico legal ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a sta acolo unde ai este locul:(( va rog ... (vezi toată discuția)
Agresiune sau vatamare? gabriel79 gabriel79 buna ziua sunt un baiat agresat de 3 indivizi pe care ii cunosc si le am facut plangere la pol mentionez ca am stat 6 zile la neuro chirurgie dupa care am fost ... (vezi toată discuția)