avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociatul unic poate avea contract la firma sa?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociatul unic poate avea contract la firma sa?

eu sunt asociat unic la firma mea si as dori sa imi fac un contract de munca, e posibil oare aceasta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 28 Ianuarie 2011
Da poate, conform art. 196 indice 1 din Legea nr, 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:

.......mergeti la finante si vedeti daca-l accepta!

Finantele nu au nicio legatura cu c.i.m. ... legea prevede ca asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, As vrea sa stiu daca un SRL cu asociat unic care este si administrator poate fi si salariat. Parerile sunt impartite, dar as vrea o baza ... (vezi toată discuția)
Asociat unic, administrator si salariat - aceeasi persoana, este posibil? georgedo georgedo O persoana poate fi asociat unic, administrator si salariat? sau Este posibil pentru o persoana sa fie in acelasi timp intr-o firma [u]asociat unic[/u] ... (vezi toată discuția)
Un srl cu asociat unic poate incheia contract de munca pentru asociat? ionpopescu66 ionpopescu66 un SRL cu asociat unic poate incheia contract de munca pentru asociat? multumesc (vezi toată discuția)