avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociat unic, administrator si salariat - aceeasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociat unic, administrator si salariat - aceeasi persoana, este posibil?

O persoana poate fi asociat unic, administrator si salariat?

sau

Este posibil pentru o persoana sa fie in acelasi timp intr-o firma asociat unic si administrator cu carte de munca?
Cel mai recent răspuns: georgedo , utilizator 11:47, 18 Martie 2013
In legislatia actuala , exista numai prevederea referitoare la un asociat unic sa poata cumula si calitatea de salariat la societatea al carei asociat unic este ...

Art. 196 ind. 1 din legea nr/31/1990:
....
(3) Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui asociat unic este.

In acest caz, calitatea de salariat o poate avea cu c.i.m. si pentru functia de administrator societate comerciala ..
Am vazut si eu art respectiv dar am vrut sa fiu sigur.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate administrator-asociat unic-salariat pentru srl si contributii datorate mihaela.damian mihaela.damian Buna ziua, Un Asociat Unic de SRL, care este si Administrator, poate deveni si salariat ? (vezi toată discuția)
Contract individual de munca Tiinnaa Tiinnaa Poti fi administrator si unic asociat si desfasura activitate in cadrul unei societati comerciale? (vezi toată discuția)
Asociat unic, administrator si salariat valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Intrebarea mea este daca asociatul unic care este si administrator poate fi si salariat in cadrul acestui SRL. Multumesc. O zi buna! (vezi toată discuția)