avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ordin 52/19.01.2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ordin 52/19.01.2011

Buna ziua,

A inteles cineva ordinul 52/19.01.2011 ? Eu sunt in ceata. Noi avem un numar mare de puncte de lucru in tara (atat cu atribut fiscal cat si fara atribut fiscal). Cand le-am declarat pe cele cu atribut fiscal am depus D060 si au fost declarati mai mult de 5 salariati, pentru punctele de lucru fara atribut fiscal am depus Declaratia privind sediile secundare (nu are numar ). Acum prin acest ordin eu inteleg ca toate pct de lucru cu atribut fiscal trebuie sa depuna impozitul pe venitul din salarii la pe codul de inregistrare fiscala al societatii mame prin D112 . Ce parere aveti? Desfiintam punctele de lucru cu atribut fiscal? Sau declaram pe total D112 dar platim in conturile aferente punctelor de lucru ? Nu mai inteleg nimic . HELP

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru corinachivu corinachivu Cum se face declararea unui punct de lucru secundare, care are 5 salariati in cazul in care acesta este situat in alt judet decat cel in care se afla sediul ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru expertsdata expertsdata am o problema si am nevoie de ajutor am o societate cu trei puncte de lucru; de la 01.08 punctele de lucru au cod fiscal individual cum continui ... (vezi toată discuția)